Anunci legal

Aquest lloc web i el domini www.agrupasitges.org i www.agrupasitges.cat són propietat de l’AGRUPACIÓ DE BALLS POPULARS DE SITGES amb domicili al carrer d’en Bosc 10 (Palau del Rei Moro), 08870 Sitges (BCN), CIF G58334582, Tel. 93 894 73 75 i correu electrònic info@agrupasitges.cat. L’Agrupació de Balls Populars de Sitges figura inscrita al Registre d’Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número d’inscripció 4072 de la secció 1a de Barcelona.

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys pertanyen a l’Agrupació de Balls Populars de Sitges o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. l’Agrupació de Balls Populars de Sitges presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. l’Agrupació de Balls Populars de Sitges n’autoritza la seva utilització exclusivament amb aquestes finalitats. De forma general queda prohibida la seva utilització amb finalitats comercials així com la seva transformació o alteració. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a l’Agrupació de Balls Populars de Sitges que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

L’usuari es compromet a utilitzar aquest servei sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals o que perjudiquin els drets i interessos de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges o de tercers. L’Agrupació de Balls Populars de Sitges no serà responsable del mal ús que en poguessin fer els usuaris.

L’Agrupació de Balls Populars de Sitges informa que aquest lloc web no utilitza galetes (cookies) en els processos interns de funcionament. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

L’Agrupació de Balls Populars de Sitges no pot garantir de forma absoluta que el web i el servidor estiguin lliures de virus. No es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions en el funcionament d’aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a l’Agrupació de Balls Populars de Sitges. Tampoc no se’n fa dels retards o bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’accés a Internet o en altres sistemes electrònics, ni dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges.

L’Agrupació de Balls Populars de Sitges es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web, així com també l’oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo L’Agrupació de Balls Populars de Sitges no serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a la l’Agrupació de Balls Populars de Sitges (framing).

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol i de Catalunya, essent els jutjats de Vilanova i la Geltrú els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

+ 21 = 24

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>