COMUNICAT OFICIAL: No al tancament de l’Ateneu Popular de Sitges

Des de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges volem donar tot el nostre suport a l’associació cultural de l’Ateneu Popular de Sitges pel tancament provisional de la seva seu. Sense entrar en detalls polítics o de procediments administratius, creiem que aquesta entitat ha demostrat a la vila de Sitges el seu compromís envers la cultura i el pensament crític. L’Ateneu ha col·laborat amb l’Agrupació amb multitud d’activitats com les Xerrades de Carnaval, l’exposició del Concurs d’Instagram de la Festa Major o recentment la projecció del documental ‘Sitges, sentiments de festa’.

Tot i que estem convençuts que l’associació de l’Ateneu ha respectat tots els procediments legals per adequar el seu local a la normativa vigent, creiem que la regulació de la seu d’una entitat amb un bar social, no hauria d’estar tractada al mateix nivell que un bar o restaurant que només busca el benefici econòmic privat.

Per un poble culturalment més actiu, no al tancament dels nostres equipaments.

#NosaltresSomAteneuSitges

No al tancament de l'Ateneu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

+ 50 = 51

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>