L’ABPS va realitzar la seva Assemblea Ordinària de Socis Anual

El passat diumenge dia 1 de desembre, el Palau del Rei Moro acollí la celebració de l’Assemblea Anual Ordinària de l’ABPS.  Al tombar del migdia una quarantena de sòcies i socis s’aplegaren a la Sala Principal de la seu de l’entitat per tal de desgranar un a un els punts de l’ordre del dia.

Foto de l'Assemblea

S’iniciava aquest ordre amb la lectura i aprovació unànime de l’acta de la sessió de l’any passat.  Tot seguit, el president de l’entitat, Xavier Salmerón presentà l’informe relatiu a les nombroses activitats que s’han anat succeint al llarg de l’exercici i que com es ben conegut inclouen el cicle tradicional anual, així com les diverses sortides dels balls de l’entitat tant a les festes locals com en d’altres indrets.  També el representants del Grup Pessebrista i LA SACA, tingueren el seu torn per exposar als assistents les seves respectives activitats al llarg de l’exercici.

En el seu torn, el tresorer de l’entitat, Daniel Picas, informà de l’estat de comptes que tot i donar un balanç negatiu, permet a l’agrupació encarar el proper pressupost i exercici amb liquidesa de tresoreria i sense pagaments pendents.

Un altre balanç, aquest cop de socis, situa l’Agrupació amb un total de 1064 associats.

Arribats a aquest punt, la Junta Directiva va proposar als seus associats, l’adhesió a la Declaració pel Dret a Decidir del Parlament de Catalunya, que fou aprovada unànimement.

El president de l’Agrupació va informar també els assistents de l’estat dels treballs d’edició del documental de Festa Major promogut per l’entitat i que amb tota probabilitat serà estrenat la propera primavera.  Així mateix, s’informà l’assemblea que l’ajuntament ja va nomenar la Comissió que haurà de redactar el projecte per al Centre d’Interpretació de la Festa promogut des de l’ABPS.

Finalment, es donà compte dels canvis produïts en el si de la Junta, amb la incorporació de tres nous vocals, la Loreto Baqués, l’Adriana Matas i l’Edu Sentís, així com el comiat de la fins ara vicepresidenta, Mercè Garcia Campillo, per qui el president tingué paraules d’agraïment per la tasca desenvolupada no només en aquesta junta, sinó també en les precedents;  i d’en Joan Coleto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

59 − 54 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>