Santa Tecla a l’Agrupació

Durant els pocs dies de treva que ens concedeixen les festes patronals de la nostra vila, la Junta Directiva de l’Agrupació va voler inaugurar divendres de la setmana passada al local de l’Ateneu Popular de Sitges, l’Exposició del 1r Concurs Fotogràfic a Instagram de la Festa Major que va organitzar l’entitat. Dissabte es va celebrar una Trobada del Ball de Pastorets dins del Dansaplaça que organitza La Saca, i a la nit la colla de Diables de l’entitat participà a la 4a edició de la Nit de Foc. Diumenge els nostres balls infantils participaren en la Mostra Infantil de Santa Tecla, i el Ball de Gitanes i el Ball de Panderetes van anar fins a Calafell a participar en la 1a Festa Penedès. Un cap de setmana que va servir com un bon punt de partida per a les properes celebracions que han de reforçar els vincles dels qui fem entitat.

Cartell Santa Tecla 2013

Durant la Festa Major Petita de Santa Tecla que la tenim a tocar, l’Agrupació participarà activament en tots els actes tradicionals –Matinal Infantil, Processons, Ofici…- i, com ja és habitual, n’organitzarà diversos. Aquest dissabte 21 de setembre, a partir de les 17h al Palau del Rei Moro, oferirem la tradicional Festa Infantil amb representació de la llegenda dels Gegants Moros amb titelles i xocolatada per a tots els nens i nenes en col·laboració del Ball de Panderetes. Tot seguit, vestirem els Gegants Moros davant el Palau.

El dia 22 de setembre, Vigília de la festa en honor a la nostra compatrona, en acabar el Castell de Focs, al Cap de la Vila, oferirem l’animadíssim BALL DE GRALLES, amb l’Escola de Grallers de Sitges. A la mitja part del concert i per quart any consecutiu, l’Agrupació representarà el Ball de Gitanes com es feia antes i amb versos reescrits per a l’ocasió. El dia 23, diada de Santa Tecla, després de la Matinal Infantil on hi participaran totes les nostres colles, la colla del Ball de Panderetes de l’Agrupació tindran l’honor de fer l’ofrena a la Santa durant l’Ofici. En acabar la Sortida d’Ofici, l’entitat oferirà, a tots els seus balladors, un selecte vermut de Festa Major. A la nit, depsrés de la processó i la ballada final dels Gegants, el Palau del Rei Moro acomiadiarà la festivitat amb el Fi de Festa.

Veniu a l’Agrupació a viure el darrer gran esclat festiu de l’any! Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

+ 75 = 78

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>