Èxit de públic en l’estrena del ‘SITGES, SENTIMENTS DE FESTA’

El documental ‘SITGES, SENTIMENTS DE FESTA‘ que l’Agrupació de Balls Populars de Sitges ha produït i que ha estat dirigit per Víctor Bregante, Jordi Aumatell i Xavi Trilla, s’ha estrenat amb èxit aquest passat dissabte 26 d’abril al cinema de la Societat Recreativa El Retiro de Sitges.

Estrena documental

Fotografia de VisitSitges.com

La sessió inaugural es va oferir a més de 500 persones convidades per l’Agrupació, entre les que hi havia mecenes del projecte, autoritats, representants dels balls i dels grallers i col·laboradors en la realització del documental. L’estrena va començar amb els parlaments de l’Elena Ferré, presidenta del Retiro, i d’en Xavier Salmerón, president de l’ABPS, i l’espectacular i divertida interpretació de ‘Les Veïnes’, que amb el seu humor i sàtira, van amenitzar l’acte i, de retruc, van treure la pols als tòpics més populars de la nostra festa. Després del passi del documental, l’acte va cloure amb els parlaments de Lluís Puig, Director General de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya, i de Miquel Forns, Batlle de Sitges.

També al cinema del Retiro, diumenge al matí s’hi van projectar dues sessions més, on van assistir-hi unes 700 persones, amb una primera sessió amb un caire molt familiar amb la presència de molts nens i nenes.

El DVD de l’audiovisual que incorpora subtítols en català, castellà i anglès, ja està a la venda i es pot adquirir a la Llibreria ‘Malvasia de Llibres’, a la Copisteria ‘El Pati’, al Quiosc ‘Llapis’, al bar de l’Ateneu Popular de Sitges, a l’oficina de Turisme de la Plaça Eduard Maristany, l’estanc ‘Can Ramos’ de Sant Pere de Ribes i la botiga online Productes de la Terra. El preu és de 10 Euros. Els socis/es de l’entitat poden adquirir el DVD amb descompte, a un preu de 8 Euros, al Palau del Rei Moro en l’horari de secretaria (tots els divendres de 18 a 20h).

Sitges, sentiments de festa

El documental ‘SITGES SENTIMENTSDE FESTA’, dura aproximadament 50 minuts i mostrarà a l’espectador com es viuen les 36 hores més intenses pels sitgetans i sitgetanes. Per a la seva realització, s’han enregistrat imatges amb tècniques i punts de vista inèdits.


Des de la Junta Directiva de l’entitat volem agrair a tots aquells que han fet possible aquest documental. Des dels balladors i músics, al públic, fins als veïns que ens van deixar els seus balcons i terrats. També a la Societat Recreativa El Retiro per tota la col·laboració rebuda aquests dies i fer possible l’estrena i les projeccions del documental en la seva seu. A l’Anna Mataró, Loretó Baqués i tot l’equip de ‘Les Veïnes’ per amenitzar l’estrena del documental i fer-nos riure una bona estona. I per acabar, un agraïment també al suport i felicitacions rebudes i les crítiques constructives.

Agraïments

Fotografia de Vicenç Morando

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

22 − 20 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>