Tot a punt per a l’estrena del documental ‘SITGES, SENTIMENTS DE FESTA’

El cinema de la Societat Recreativa El Retiro de Sitges acollirà aquest dissabte 26 d’abril a les 20 hores l’estrena del documental de la Festa Major de Sitges que ha produït l’Agrupació de Balls Populars de Sitges.

El documental SITGES SENTIMENTS DE FESTA, dirigit per Víctor Bregante, Jordi Aumatell i Xavi Trilla, durarà aproximadament 50 minuts i mostrarà a l’espectador com es viuen les 36 hores més intenses pels sitgetans i sitgetanes. Per a la seva realització, s’han enregistrat imatges amb tècniques i punts de vista inèdits i s’ha utilitzat un llenguatge viu i proper, fugint del to periodístic i narratiu.

Cartell documental 'SITGES, SENTIMENTS DE FESTA'

Tot i que l’estrena de l’audiovisual serà en un acte privat on hi assistiran representants de l’Agrupació, de les autoritats, dels balls i de la societat civil sitgetana, a més dels mecenes que van col·laborar amb el finançament del projecte, aquest mateix diumenge 27 d’abril al cinema/teatre del Casino Prado Suburense cinema de la Societat Recreativa El Retiro de Sitges, es projectarà el documental en dues sessions; una a les 11,30h i l’altre a les 13h. L’accés a cada sessió serà limitat per l’aforament i el preu serà de 3 Euros. Les entrades es podran comprar el mateix dia al Prado.

El dimecres 7 de maig a les 20h també es projectarà el documental de forma gratuïta al local de l’Ateneu Popular de Sitges.

El DVD de l’audiovisual es posarà a la venda també aquest dissabte i diumenge dies 26 i 27 d’abril a la sortida de cada projecció als cinemes del Retiro i Prado, i a partir d’aquest dilluns 28 d’abril es podrà adquirir a la Llibreria ‘Malvasia de Llibres’, a la Copisteria ‘El Pati’, al Quiosc ‘Llapis’, al bar de l’Ateneu Popular de Sitges, a l’oficina de Turisme de la Plaça Eduard Maristany i la botiga online Productes de la Terra. El preu serà de 10 Euros. Els socis/es de l’entitat podran adquirir el DVD amb descompte, a un preu de 8 Euros, al Palau del Rei Moro en l’horari de secretaria (tots els divendres de 18 a 20h).

El documental ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Agencia de Promoció ‘Turisme de Sitges’.

Trobareu tota la informació del documental de forma resumida aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

− 7 = 2

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>