El 26 d’abril s’estrenarà el documental ‘SITGES, SENTIMENTS DE FESTA’

El cinema de la Societat Recreativa El Retiro de Sitges acollirà dissabte 26 d’abril a les 20 hores l’estrena del documental de la Festa Major de Sitges que ha produït l’Agrupació de Balls Populars de Sitges.

El documental SITGES SENTIMENTS DE FESTA, dirigit per Víctor Bregante, Jordi Aumatell i Xavi Trilla, durarà aproximadament 50 minuts i mostrarà a l’espectador com es viuen les 36 hores més intenses pels sitgetans i sitgetanes. Per a la seva realització, s’han enregistrat imatges amb tècniques i punts de vista inèdits i s’ha utilitzat un llenguatge viu i proper, fugint del to periodístic i narratiu.

1r cartell Documental

Tot i que l’estrena de l’audiovisual serà en un acte privat on hi assistiran representants de l’Agrupació, de les autoritats, dels balls i de la societat civil sitgetana, a més dels mecenes que van col·laborar amb el finançament del projecte, el dia següent, diumenge 27 d’abril al cinema/teatre del Casino Prado Suburense, es projectarà el documental en dues sessions; una a les 11,30h i l’altre a les 13h. L’accés a cada sessió serà limitat per l’aforament i el preu serà de 3 Euros.

Per tal de controlar l’aforament, l’Agrupació posa a la venda, de forma anticipada, les entrades per les dues sessions al Prado, que es podran adquirir entre els dies 1 i 25 d’abril a la Llibreria ‘Malvasia de Llibres’ (carrer Espalter, 20).

El dimecres 7 de maig a les 21h també es projectarà el documental de forma gratuïta al local de l’Ateneu Popular de Sitges.

3r cartell Documental

El DVD de l’audiovisual es posarà a la venda el dies 26 i 27 d’abril a la sortida de cada projecció als cinemes del Retiro i Prado, i a partir del dilluns 28 d’abril es podrà adquirir a la Llibreria ‘Malvasia de Llibres’, a la Copisteria ‘El Pati’, al Quiosc ‘Llapis’, al bar de l’Ateneu Popular de Sitges i a l’oficina de Turisme de la Plaça Eduard Maristany. El preu serà de 10 Euros. Els socis/es de l’entitat podran adquirir el DVD amb descompte, a un preu de 8 Euros, al Palau del Rei Moro en l’horari de secretaria (tots els divendres a la tarda).

El documental ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Agencia de Promoció ‘Turisme de Sitges’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

83 + = 90

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>